Sembrant poesia [MENU]

Sembrant poesia

Us convidem a participar en la nova edició de Sembrant Poesia. Aquesta és una iniciativa de les veïnes i veïns d'Alboraia que tindrà lloc de l’11 al 19 de maig de 2019. És un moviment cultural i poètic de caire espontani; són les persones les qui fan possible que el poble es transforme en un escenari artístic i poètic durant una setmana.

Aquest any 2019 celebrem la quarta edició i esperem que la iniciativa vaja creixent i alimentant-se de la imaginació dels participants. Durant la setmana de Sembrant Poesia els balcons i finestres de les cases, així com els exteriors dels col·legis, escoletes, associacions, comerços, etc., s'omplen de poemes i d'artefactes poètics.

Com podeu participar? És molt senzill. Només cal un tros de tela, llençol vell, mantell o cartolina gran i escriure un poema, un fragment, etc., en qualsevol llengua, per a reflectir la diversitat i riquesa culturals que ens envolten. Després, s’ha de penjar a una finestra, a un balcó o a qualsevol altre lloc que permeta als vianants veure’l mentre passegen pel poble.
També podeu crear artefactes poètics amb les vostres habilitats artístiques i decorar el vostre carrer o casa.

Ah! No oblideu registrar el vostre balcó i localitzar-lo al nostre mapa per tal que tots puguen trobar el vostre poema.

Al llarg de la setmana farem activitats i tallers, als quals podreu crear artefactes poètics, llegir les vostres poesies o les dels vostres autors preferits i moltes coses més. Consulteu la programació per a obtenir més informació.

El diumenge 12 de maig farem la penjada massiva als balcons i finestres. Teniu tres possibilitats:
1. Fer vosaltres el poema i penjar-lo en un lloc visible (balcó, finestra, vidriera, etc.).
2. Oferir un balcó o finestra i demanar a algú que us faça el poema. Podeu fer-ho mitjançant la nostra web.
3. Fer el poema i demanar a algú un balcó o finestra on poder penjar-lo. Podeu fer-ho mitjançant la nostra web.

Puc ajudar? El més important és ajudar a difondre Sembrant Poesia. Pdeu dir-ho als vostres amics i familiars o imprimir cartells i posar-los al vostre carrer, a l'escola, a la feina, al bar...
Descarregar cartell tamany A4 (full)
Descarregar cartell tamany A3 (full)
Descarregar Full informatiu

També podeu aportar material als tallers, tal com cartolina, fustes, pintures, tisores, i tot el que vulgueu per a crear artefactes poètics.

Si voleu plantejar i dirigir alguna altra activitat d'última hora fora del programa, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Ens veiem als carrers!
© Associació de veïns centre històric d'Alboraia