Sembrant poesia [MENU]

Sembrant poesia!

Sembrant Poesia és un moviment poètic que enguany celebrem a Alboraia el mes de maig. Té un caire espontani, donat que són les veïnes i veïns d'Alboraia els que fan possible que el poble es transforme en un escenari poètic durant una setmana.

Aquest any 2017 celebrem la segona edició i esperem que, any rere any, la iniciativa vaja creixent i alimentant-se de la imaginació dels participants.

Durant la setmana de Sembrant Poesia els balcons i finestres de les cases, així com els exteriors dels col·legis, escoletes, associacions... s'omplen de poesies i d'artefactes poètics.

Com puc participar? Sou vosaltres qui feu açò possible. Per tant, si vols participar, només cal buscar un tros de tela, llençol vell o cartolina gran i escriure una poesia, un fragment, etc. Després penja'l a una finestra, balcó o qualsevol altre lloc que permeta als vianants gaudir de la teua col·laboració.
També pots crear artefactes poètics amb les teues habilitats artístiques i decorar el teu carrer (amb el permís adient, clar) o casa.

Ah! No oblides registrar el teu balcó i poesia a la nostra web per tal que tots puguen saber on està.

Al llarg de la setmana farem activitats i tallers, als quals podràs crear artefactes poètics, llegir les teues poesies o dels teus autors preferits i moltes coses més. Consulta la programació per a obtenir més informació.

Puc ajudar? El més important en aquest moment és difondre Sembrant Poesia. Pots dir-ho als teus amic i familiars o imprimir cartells i posar-los a casa teua, a l'escola, a la feina...
- Descarregar cartell 1
- Descarregar cartell 2

També pots aportar material als nostres tallers, tal com tetrabriks nets i buits, ampolles de plàstic buides, cartolina, fustes, pintures, tisores, i tot el que se t'ocórrega que permeta crear artefactes poètics.

Si pertanys al món de l'art i vols plantejar i dirigir alguna altra activitat d'última hora fora del programa, posa't en contacte amb nosaltres.

Ens veiem als carrers!
© Associació de veïns centre històric d'Alboraia