Sembrant poesia [MENU]

Sembrant poesia

Sembrant Poesia és una iniciativa de les veïnes i veïns d'Alboraia que enguany tindrà lloc del 26 de maig al 3 de juny. Aquest moviment cultural i poètic té un caire espontani; són les persones les qui fan possible que el poble es transforme en un escenari artístic i poètic durant una setmana.

Aquest any 2018 celebrem la tercera edició, que estarà dedicada al poeta i veí d’Alboraia, Manel Marí, i esperem que, any rere any, la iniciativa vaja creixent i alimentant-se de la imaginació dels participants.

Durant la setmana de Sembrant Poesia els balcons i finestres de les cases, així com els exteriors dels col·legis, escoletes, associacions, comerços, etc., s'omplen de poemes i d'artefactes poètics.

Com puc participar? Sou vosaltres qui feu açò possible. Per tant, si voleu participar, només cal buscar un tros de tela, llençol vell, mantell o cartolina gran i escriure un poema, un fragment, etc., en qualsevol llengua, per a reflectir la diversitat i riquesa culturals que ens envolten. Després, s’ha de penjar a una finestra, a un balcó o a qualsevol altre lloc que permeta als vianants veure’l mentre passegen pel poble.
També podeu crear artefactes poètics amb les vostres habilitats artístiques i decorar el vostre carrer (amb el permís adient, clar) o casa.

Ah! No oblideu registrar el vostre balcó o finestra i posar el poema a la nostra web per tal que tots puguen saber on està.

Al llarg de la setmana farem activitats i tallers, als quals podràs crear artefactes poètics, llegir les teues poesies o dels teus autors preferits i moltes coses més. Consulta la programació per a obtenir més informació.

El diumenge 27 de maig farem la penjada massiva als balcons i finestres. Teniu tres possibilitats:
1. Fer vosaltres el poema i penjar-lo en un lloc visible (balcó, finestra, vidriera, etc.).
2. Oferir un balcó o finestra i demanar a algú que us faça el poema. Podeu fer-ho mitjançant la nostra web.
3. Fer el poema i demanar a algú un balcó o finestra on poder penjar-lo. Podeu fer-ho mitjançant la nostra web.

Puc ajudar? El més important en aquest moment és difondre Sembrant Poesia. Pots dir-ho als teus amic i familiars o imprimir cartells i posar-los al teu carrer, a l'escola, a la feina, al bar...
Descarregar cartell tamany A4 (full)
Descarregar cartell tamany A3 (full)
Descarregar Full informatiu

També pots aportar material als nostres tallers, tal com cartolina, fustes, pintures, tisores, i tot el que se t'ocórrega que permeta crear artefactes poètics.

Si pertanys al món de l'art i vols plantejar i dirigir alguna altra activitat d'última hora fora del programa, posa't en contacte amb nosaltres.

Ens veiem als carrers!
© Associació de veïns centre històric d'Alboraia